dinsdag 28 februari 2012

Awards ...

In de voorbije weken heb ik 8 awards gekregen ... niet te geloven. Ik ben echt blij dat jullie mijn blog (voor welke reden dan ook) graag een bezoekje brengen.

Ik kreeg de Liebster award van Zillie, Bizzy Lizzy, Storm en co en Lottesfrutsels. Bedankt dames!


http://ennazillie.blogspot.com/search/label/award
http://bizzyl.blogspot.com/2012/02/en-we-geven-hem-door.html
http://storm-en-co.blogspot.com/search/label/blogaward
http://lottesfrutsels.blogspot.com/2012/02/2-awards-gekregen-hoog-tijd-om-zelf.html

"Liebster" is een Duits woord wat zoiets betekend als liefste, favoriete, beste, en de Liebster Award is een soort van ketting brief onder bloggers dat het doel heeft om uitzonderlijke en groeiende blogs onder de aandacht te brengen. Er is geen evaluatie comité of een formeel award proces voor de Liebster, maar het is zelfs leuker - het is erkenning dat een ander je harde werken heeft gezien en waardeert. The

De award wordt gegeven aan blogs met minder dan 200 volgers. Wanneer je zo'n award wint, geef je hem door aan 5 andere blogs en hoop je dat zij dat ook doen.

En dan kreeg ik ook nog de Versatile blogger Award van Leentje, Alfonsiene, Creatinneling en Plagneetje: bedankt hiervoor!http://vanleentje.blogspot.com/2012/02/and-award-goes-to.html
http://alfonsiene.blogspot.com/2012/02/mijn-eerste-award-d.html
http://plagneetje.blogspot.com/2012/02/met-veel-plezier.html
http://creatinneling.blogspot.com/2012/02/een-award.html

Volgens de spelregels moet je dan een 7tal dingen over jezelf vertellen. Ik deed dat al eens, een tijdje terug en dat waren er toen zelfs 10 :-).

Bij deze geef ik de award graag door aan een aantal bloggers die ik recent ontdekte, en de moeite waard zijn om te bezoeken:
- http://lesmademoiselles.blogspot.com/ omdat ze haar zelfmaak- en andere dingen mooi in beeld brengt en mooie stofjes kiest
- http://juffertjeuil.blogspot.com/ die recent een tutorial voor een kleuterrugzak postte én vorig weekend haar eigen online webwinkel opende.
- http://pieddepoulebymisslizz.blogspot.com/ voor haar goeie smaak tout court.

3 opmerkingen: